Triple Jules Brouwerij Rodanum

“Tripel Jules”

“Tripel Jules” is een fruitige, goed gehopte tripel met toetsen van banaan en citrus met een licht bittere nasmaak. Rodanum is de Romeinse naam voor Aardenburg. Hiermee is de link tussen Julius Caesar en “Tripel Jules” al snel gelegd.

Saison Jane Brouwerij Rodanum Aardenburg

“Saison Jane”

Sinds mei 2017 is mijn tweede bier op de markt verkrijgbaar. Het is een fris saison-bier met de naam “Saison Jane”. Een saison-bier is een bier met een wat lager alcoholpercentage dat in het begin van de 20e eeuw tijdens de koude winters werd gebrouwen door de boeren voor hun arbeiders. Het werd in de winter gebrouwen zodat het niet zou bederven. Om het bier langer te bewaren, werd er meer hop gebruikt. Tegenwoordig wordt saison-bier het hele jaar door gebrouwen.

Ipa Aquila

“Ipa Aquila”

De Aquila is latijn voor adelaar en was het belangrijkste veldteken van een Romeins legioen. Een duidelijke link met het Romeinse Rodanum. Door gebruik van aromatische hopsoorten, alsmede door toepassing van Dry-hopping, is de “Ipa Aquila” fris en fruitig in de neus en bitter in de afdronk. De bitterheid is niet direct overheersend, maar blijft in evenwicht met de zoete tonen. Pas bij de afdronk komt de subtiele bitterheid naar boven.

Quadrupel Centurio

“Quadrupel Centurio”

Ons allernieuwste bier sinds november 2020 is “Quadrupel Centurio” ! Laat je verrassen door zijn toegankelijke geur met tonen van karamel en vanille. Door zijn aangenaam zoet met een lichte bitterheid is het een echte smaaksensatie. Een heerlijk bier voor tijdens de winterdagen!

Kun je niet wachten om onze bieren te proeven?

Neem contact met ons op!

Tripel Jules wint goud

bij de Dutch Beer Challange

Dutch Beer Gold Medal 2018

Biertainment

Frank Schout
Weststraat 33
4527 BR Aardenburg
+312(0)6 31 00 22 66
info@biertainment.com

© IBC-Communicatie 2023